Наказ № 439-01 від 10-10-22 “Про введення в дію Положення про кафедру Технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів та навчальних лабораторій”
Наказ № 493-03 від 10-11-22 Про введення в дію Положень про лабораторії
Положення про кафедру Технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів
Положення про навчальну-наукову лабораторію Б-102 Технології круп’яного виробництва
Положення про навчальну лабораторію Б-103 Технології мукомельного виробництва
Положення про навчально-наукову лабораторію Б-103а Оцінка хлібопекарської якості зерна та борошна
Положення про навчальну лабораторію Дф-110 Технології кондитерського виробництва
Положення про навчальну лабораторію Дф-208 Харчових iнгредiєнтiв та харчоконцентратiв
Положення про навчальну лабораторію Дф-209 Інновацiйних технологiй
Положення про навчальну лабораторію Дф-210 Технології хлiбопекарського виробництва
Положення про навчальну лабораторію Дф-212 Технології макаронного виробництва
Перелік освітніх компонентів, навчальні заняття з яких проводяться у лабораторії: