Освітня програма СВО “Магістр” “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів”

Освітня програма для магістрів

Навчальний план денна форма навчання

Навчальний план заочна форма навчання

Рецензії на ОП

Керівник проєктної групи (гарант освітньої програми):
Ганна КОРКАЧ, доктор технічних наук, доцент, професор кафедри технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів ОНТУ.
Члени проєктної групи:
  • Ольга МАКАРОВА, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів ОНТУ.
  • Вікторія ТОЛСТИХ, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів ОНТУ.
  • Віталій ДОБРОВОЛЬСЬКИЙ, директор ТОВ «Одеський хлібозавод № 4».
  • Ірина ГРИБ, здобувач СВО «магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньо-професійною програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів», 1-й рік навчання, ОНТУ.

Навчальний план денна форма навчання

Навчальний план заочна форма навчання

Керівник проєктної групи (гарант освітньої програми):
Ганна КОРКАЧ, доктор технічних наук, доцент, професор кафедри технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів ОНТУ.
Члени проєктної групи:
  • Ольга МАКАРОВА, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів ОНТУ.
  • Вікторія ТОЛСТИХ, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів ОНТУ.
  • Віталій ДОБРОВОЛЬСЬКИЙ, директор ТОВ «Одеський хлібозавод № 4».
  • Світлана ДЕЛІ-СТОЯНОВА, здобувач СВО «магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньо-професійною програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів», 1-й рік навчання, ОНТУ.

Працевлаштування

 

Підготовка здобувачів СВО “Магістр” передбачає поглиблення одержаних знань і розвиток умінь наукового спрямування. Під час навчання здобувачі набувають навичок науково-дослідної роботи, глибокого аналізу літературних та інтернет-джерел, створення інноваційних продуктів і технологій.

Підготовка магістрів за цією ОПП передбачає виробничу практику на провідних підприємствах галузі та виконання науково-дослідної роботи під час дослідницької практики в межах університету та в лабораторіях підприємств за тематикою одного з наукових напрямів кафедри.

Під час виконання кваліфікаційної роботи магістрів здобувачі вирішують актуальні проблеми галузі з використанням сучасних методик досліджень. Здобувачі виступають на міжнародних та всеукраїнських конференціях, представляють нові розробки у галузевих конкурсах. Нові технології та розробки, виконані здобувачами під керівництвом науковців кафедри, знаходять ефективне застосування та впровадження на підприємствах галузі, а навички, здобуті під час навчання, стають запорукою успіху майбутнього кар’єрного росту.

Майбутні фахівці можуть працювати та займати керівні посади:  на підприємствах харчової промисловості, в науково-дослідних інститутах, закладах вищої освіти, органах державного управління та громадських організаціях, що здійснюють контроль за якістю та безпечністю продукції, санітарно-епідеміологічного та екологічного контролю, центрах стандартизації, метрології та сертифікації продукції.

Випускники магістратури, які виявили схильність до наукових досліджень та отримали диплом з відзнакою, рекомендуються до вступу в аспірантуру за спеціальністю 181 “Харчові технології”, Галузь знань “Виробництво та технології”.