Освітня програма для магістрів
- Рівень вищої освіти : другий
- Ступінь вищої освіти: магістр
- Галузь знань 18 “Виробництво та технології”
- Освітня програма ”Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів” 2024 р.
Навчальний план денна форма навчання
Навчальний план заочна форма навчання
- Ольга МАКАРОВА, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів ОНТУ.
- Вікторія ТОЛСТИХ, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів ОНТУ.
- Віталій ДОБРОВОЛЬСЬКИЙ, директор ТОВ «Одеський хлібозавод № 4».
- Ірина ГРИБ, здобувач СВО «магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньо-професійною програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів», 1-й рік навчання, ОНТУ.
- Освітня програма “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів” 2023 р.
- Форма навчання: денна, заочна
- Термін навчання: 1,5 роки денна, 1,5 роки заочна.
- Ольга МАКАРОВА, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів ОНТУ.
- Вікторія ТОЛСТИХ, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів ОНТУ.
- Віталій ДОБРОВОЛЬСЬКИЙ, директор ТОВ «Одеський хлібозавод № 4».
- Світлана ДЕЛІ-СТОЯНОВА, здобувач СВО «магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньо-професійною програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів», 1-й рік навчання, ОНТУ.
Підготовка здобувачів СВО “Магістр” передбачає поглиблення одержаних знань і розвиток умінь наукового спрямування. Під час навчання здобувачі набувають навичок науково-дослідної роботи, глибокого аналізу літературних та інтернет-джерел, створення інноваційних продуктів і технологій.
Підготовка магістрів за цією ОПП передбачає виробничу практику на провідних підприємствах галузі та виконання науково-дослідної роботи під час дослідницької практики в межах університету та в лабораторіях підприємств за тематикою одного з наукових напрямів кафедри.
Під час виконання кваліфікаційної роботи магістрів здобувачі вирішують актуальні проблеми галузі з використанням сучасних методик досліджень. Здобувачі виступають на міжнародних та всеукраїнських конференціях, представляють нові розробки у галузевих конкурсах. Нові технології та розробки, виконані здобувачами під керівництвом науковців кафедри, знаходять ефективне застосування та впровадження на підприємствах галузі, а навички, здобуті під час навчання, стають запорукою успіху майбутнього кар’єрного росту.
Майбутні фахівці можуть працювати та займати керівні посади: на підприємствах харчової промисловості, в науково-дослідних інститутах, закладах вищої освіти, органах державного управління та громадських організаціях, що здійснюють контроль за якістю та безпечністю продукції, санітарно-епідеміологічного та екологічного контролю, центрах стандартизації, метрології та сертифікації продукції.
Випускники магістратури, які виявили схильність до наукових досліджень та отримали диплом з відзнакою, рекомендуються до вступу в аспірантуру за спеціальністю 181 “Харчові технології”, Галузь знань “Виробництво та технології”.