Освітні компоненти СВО “Доктор філософії”

Стандарт вищої освіти 181 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ – PhD (2021)

 

2025 (вступ)

181 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ. ОНП Харчові технології – PhD (2025, проект)

  • Навчальний план – денна форма PhD (2025)
  • Навчальний план – заочна форма PhD (2025)

Обов’язкові освітні компоненти

ОК 4 «Методологія наукових досліджень» (1 семестр)

ОК 8 «Новітні технології харчових продуктів» (3,4 семестри)

  • Силабус

Вибіркові освітні компоненти

ВК 1а «Технологія переробки зерна» (3 семестр)

ВК 1б «Інноваційні технології зернових продуктів швидкого приготування» (3 семестр)

ВК 1в «Теоретично-практичні підходи до створення новітніх технологій хлібобулочних виробів» (3 семестр)

ВК 2а «Контроль та управління якістю продукції у зернопереробній та хлібопекарській галузі» (4 семестр)

ВК 2б «Контроль та управління якістю зернових продуктів швидкого приготування» (4 семестр)

ВК 2в «Інноваційні технології хлібобулочних виробів індустріальних і крафтових виробництв» (4 семестр)

* Вибіркові освітні компоненти можна обрати також з інших ОНП та ОПП

КАТАЛОГ ВИБІРКОВИХ ДИСЦИПЛІН 2025

 

2024 (вступ)

181 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ. ОНП Харчові технології – PhD (2024)

  • Навчальний план – денна форма PhD (2024)
  • Навчальний план – заочна форма PhD (2024)

Обов’язкові освітні компоненти

ОК 4 «Методологія наукових досліджень» (1 семестр)

ОК 8 «Новітні технології харчових продуктів» (3,4 семестри)

  • Силабус

Вибіркові освітні компоненти

ВК 1а «Технологія переробки зерна» (3 семестр)

ВК 1б «Інноваційні технології зернових продуктів швидкого приготування» (3 семестр)

ВК 1в «Теоретично-практичні підходи до створення новітніх технологій хлібобулочних виробів» (3 семестр)

ВК 2а «Контроль та управління якістю продукції у зернопереробній та хлібопекарській галузі» (4 семестр)

ВК 2б «Контроль та управління якістю зернових продуктів швидкого приготування» (4 семестр)

ВК 2в «Інноваційні технології хлібобулочних виробів індустріальних і крафтових виробництв» (4 семестр)

* Вибіркові освітні компоненти можна обрати також з інших ОНП та ОПП

КАТАЛОГ ВИБІРКОВИХ ДИСЦИПЛІН 2024

 

2023 (вступ)

181 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ. ОНП Харчові технології – PhD (2023)

Обов’язкові освітні компоненти

ОК 4 «Методологія наукових досліджень» (1 семестр)

ОК 8 «Новітні технології харчових продуктів» (3,4 семестри)

Вибіркові освітні компоненти

ВК 1а «Технологія переробки зерна» (3 семестр)

ВК 1б «Технологія хлібопекарського та кондитерського виробництва» (3 семестр)

ВК 2а «Контроль та управління якістю продукції у зернопереробній та хлібопекарській галузі» (4 семестр)

ВК 2б «Контроль та управління якістю зернових продуктів швидкого приготування» (4 семестр)

  • Силабус

ВК 2в «Сучасні промислові та крафтові технології хлібобулочних виробів» (4 семестр)

* Вибіркові освітні компоненти можна обрати також з інших ОНП та ОПП

КАТАЛОГ ВИБІРКОВИХ ДИСЦИПЛІН 2023

 

2022 (вступ)

181 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ. ОНП Харчові технології – PhD (2022)

Обов’язкові освітні компоненти

ОК 3 «Методологія наукових досліджень» (1 семестр)

ОК 9 «Новітні технології харчових продуктів» (4 семестр)

Вибіркові освітні компоненти

ВК 1 «Технологія переробки зерна» (2 семестр)

ВК 2 «Контроль та управління якістю продукції у зернопереробній та хлібопекарській галузі» (3 семестр)

ВК 3 «Контроль та управління якістю зернових продуктів швидкого приготування» (4 семестр)

* Вибіркові освітні компоненти можна обрати також з інших ОНП та ОПП

КАТАЛОГ ВИБІРКОВИХ ДИСЦИПЛІН 2022