6 листопада (четвер) о 16:00 відбулася онлайн-лекція Паламарчука Богдана Васильовича — нашого успішного випускника, співвласника та співзасновника ФОП «Паламарчук Богдан Васильович» (ТМ TISTO) на тему: «Технологічні підходи при виробництві круасанів: від класики до інновацій».
Під час зустрічі обговорювалось багато питань – Богдан поділився власним досвідом організації виробництва круасанів, розповів про тонкощі підбору основної сировини для їх виготовлення, вимоги до неї, технологічні особливості і нюанси приготування, ламінування тіста та формування виробів, про сучасні тенденції в асортименті та відмінності їх приготування в різних країнах.
Особливу увагу спікер приділив перевіреним на практиці інноваційним технологічним рішенням і сучасним підходам, які забезпечують стабільність структури та смаку круасанів, способам подовження зберігання круасанів, зокрема заморожування напівфабрикатів різного ступеня готовності, маркуванню продукції. Богдан Паламарчук поділився також лайфхаками щодо започаткування власного бізнесу, мінімально необхідного для цього обладнання, розповів про вплив параметрів випікання на структуру круасанів тощо.
Зустріч стала чудовою нагодою для здобувачів СВО “Бакалавр” і “Магістр” освітньої програми “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів” дізнатися про реальні виклики та можливості у сучасному хлібопекарському, кондитерському бізнесі й надихнутися успішним професійним шляхом випускника!

