28 березня о 14.30 online на базі платформи ZOOM відбулось засідання секції “Технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів” в рамках щорічної Наукової конференції здобувачів вищої освіти.
У секційному засіданні взяли участь магістри, здобувачі старших курсів, викладацький склад кафедри та представники Одеського технічного фахового коледжу ОНТУ. Відкрили засідання завідувач кафедри Жигунов Д.О. та доцент Котузаки О.М., які у своїй вступній промові наголосили на значущості проведення подібних наукових заходів, особливо в умовах складної поточної політичної ситуації та привітали всіх присутніх. На засіданні було представлено доповіді на актуальні тематики, що супроводжувалися мультимедійними презентаціями, після кожної з яких відбулася активна дискусія. Участь у конференціях надає здобувачам можливість представити свої наукові наробки, здійснити апробацію отриманих результатів, взяти участь в обговоренні актуальних питань та пошуку шляхів вирішення практичних завдань для розвитку, зокрема, харчової галузі. Це сприяє більш глибокому опрацюванню матеріалу, розвитку ораторських здібностей, формуванню професійних компетенцій та індивідуального наукового стилю, а для здобувачів молодших курсів є важливим етапом у здобутті первинних фахових знань.