Наукова конференція студентів секція Технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів

28 березня пройшла Наукова конференція студентів

секція Технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів.

На сесії були представлені доповіді аспірантів і магістрів кафедри.

Були розглянуті питання доцільності вивчення показників якості нових сортів пшениці, її твердозерності та моніторинг якості врожаю різних років; дослідження зміни якості індивідуальних потоків борошна та готової продукції на заводах з сучасним технологічним обладнанням та розробка технологічних рішень для виробництва борошна цільового призначення.

Обґрунтовано доцільність використання борошна із фундука, як альтернатива пшеничному борошну при виробництві печива та використання борошна з тефу в технології борошняних виробів для надання звичним продуктам вищої харчової цінності та функціональних властивостей. Запропоновано варіанти розширення асортименту харчоконцентратів солодких страв та надання їм профілактичних властивостей.

Слайд1

Слайд2