28 березня пройшла Наукова конференція студентів
секція Технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів.
На сесії були представлені доповіді аспірантів і магістрів кафедри.
Були розглянуті питання доцільності вивчення показників якості нових сортів пшениці, її твердозерності та моніторинг якості врожаю різних років; дослідження зміни якості індивідуальних потоків борошна та готової продукції на заводах з сучасним технологічним обладнанням та розробка технологічних рішень для виробництва борошна цільового призначення.
Обґрунтовано доцільність використання борошна із фундука, як альтернатива пшеничному борошну при виробництві печива та використання борошна з тефу в технології борошняних виробів для надання звичним продуктам вищої харчової цінності та функціональних властивостей. Запропоновано варіанти розширення асортименту харчоконцентратів солодких страв та надання їм профілактичних властивостей.