Міжнародні конкурси

Міжнародний конкурс студентських наукових робіт “Black Sea Science”

Міжнародний конкурс студентських робіт “Black Sea Science” 

2019 р. Амбросова Д., Нєнова Г.С., Іванченко Н.  «Pastry based on flour with specific characteristics» (кер. к.т.н., доц. Макарова О.В.) – ІІ місце

2020 р. Батащук А., Покарініна В. “Substantiation of whole-grane flour production  technology” (кер. к.т.н., доц. Волошенко О.С.) –  ІІІ місце

2021 р. Томашпольська Е.В., Шиманська А. «New opportunities for the use of hemp products in breadmaking» (кер. к.т.н., доц. Соколова Н.Ю.) –               ІІ місце

2022 р. Божко М.М. 2 курс маг ф-т ТЗ і ЗБ «Psyllium gel as a substitute for fat in the cookies technology» (кер. к.т.н., доц. Хвостенко К.В.) – ІІІ місце

Міжнародний конкурс студентських наукових робіт FOOD FACTORY-4-US

2019 р. Пеленкова В., Половенко Я., Савченко В. «Spelt wheat – perspective ingredient in cracker’s technology» (кер. к.т.н., доц. Хвостенко К.В.) –  сертифікат учасника

2018 р. Фатєєва А.С., Мишачова Г., Моргунова Ю. «Use of natural potential of non-typical species of wheat to extend the freshness of pastry» (кер. к.т.н., доц. Хвостенко К.В.) – 1 місце у номінації ISEKI Food-Association Award