Одеський національний технологічний університет

Одеський національний технологічний університет

Кафедра Технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів

  • Головна
  • Про нас
    • Слово завідувача
    • Склад кафедри
    • Стажування
    • Програма кадрового розвитку
    • Наші досягнення
    • Лабораторії кафедри
    • Історія кафедри
    • Видатні випускники
    • Наші стейкхолдери
  • Абітурієнту
    • ВСТУП до ОНТУ
    • Освітня програма СВО “Бакалавр” “Технології зберігання і переробки зерна”
    • Освітня програма СВО “Бакалавр” “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів”
    • Освітня програма СВО “Магістр” “Технології зберігання і переробки зерна”
    • Освітня програма СВО “Магістр” “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів”
    • Каталог вибіркових компонентів
    • Неформальна освіта
    • Роботодавці в освітньому процесі
    • Вимоги роботодавців
    • Працевлаштування
    • Клуб юних дослідників
  • Студенту
    • Академічна доброчесність
    • Навчальні плани
    • Розклад викладачів
    • Графік консультацій
    • Графік захистів КП, КРБ, КРМ
    • Освітні компоненти СВО “Бакалавр” ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробі та харчоконцентратів
    • Освітні компоненти СВО “Бакалавр” ОПП Технології зберігання і переробки зерна
    • Освітні компоненти СВО “Магістр” ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
    • Освітні компоненти СВО “Магістр” ОПП Технології зберігання і переробки зерна
    • Освітні компоненти СВО “Доктор філософії”
    • Методичні матеріали СВО “Доктор філософії”
    • Практика
    • Теми КП, КРБ, КРМ
    • Олімпіади студентів
    • _Силабуси навчальних дисциплін
    • _Методичні матеріали
  • Фахівцю
    • Тренінги та семінари
    • Навчально-наукові лабораторії
    • Госпдоговірні тематики
    • Наші можливості
    • К.Л.У.Б.
    • Результати
  • Наука
    • Наукова школа
    • Конференції і семінари в ОНТУ
    • Наукова робота здобувачів освіти
    • Наукові гуртки здобувачів вищої освіти
    • Міжнародні конференції і семінари
  • Міжнародна робота
    • Міжнародні конференції
    • Міжнародне стажування
    • Міжнародні конкурси
    • Академічна мобільність
  • Публікації
    • Підручники та навчальні посібники
    • Монографії
    • Статті у наукометричних журналах
    • Патенти
  • Публічна інформація
    • Проєкти освітніх програм
    • Анкетування
    • Виховна робота
    • Договір про співробітництво
    • Накази на затвердження тем кваліфікаційних робіт
    • Положення про кафедру
    • Порядок денний
  • Новини
  • UA

Міжнародні конференції і семінари

Щорічна міжнародна науково-практична конференція “Технології харчових продуктів і комбікормів“

Кафедра Технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів

кабінет Б-120, Б-105, Дф-213 на вул. Канатній

048-712-41-21, 048-712-41-77, 12-27 (внутрішній зв'язок)
Одеський національний технологічний університет
  • Головний сайт
  • Сайт приймальної коміссії
  • Студентське життя
  • Розклад
  • Бібліотека

+38 (048) 712-40-88

Kanatna str, 112, city Odesa, zipcode 65039, Ukraine

Dvodyanska str, 1/3, city Odesa, zipcode 65082, Ukraine

ONTU © 1902-2025