Міжнародна науково-практична конференція «ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ І КОМБІКОРМІВ»

24 вересня розпочала роботу щорічна Міжнародна науково-практична конференція «ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ І КОМБІКОРМІВ».
Під час засідання були заслухані доповіді, присвячені  стану світового ринку борошна, круп та макаронів, проблемам та перспективам розвитку кондитерської галузі України, тваринництва, пріоритетним напрямам харчової хімії та біотехнологій в нашій країні, заходам подовження термінів придатності та захисту продуктів харчування. Зазначено на важливість поєднання зусиль науковців та бізнесу для покращення якості харчування українців та сталого розвитку країни. Викладач кафедри, доцент Хвостенко Катерина Володимирівна під час доповіді на тему “Development of protein-rich snacks based on fava beans using various processing methods” представила результати дослідження, отриманні в рамках роботи над проєктом під час стажування в Дослідницькому інституті харчової інженерії Політехнічного університету Валенсії.
Слайд1 Слайд2 Слайд3