Міжнародна науково-практична конференція «ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ І КОМБІКОРМІВ»

26 вересня в Одеському національному університеті харчових технологій відбулося відкриття щорічної Міжнародної науково-практичної конференції  «ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ І КОМБІКОРМІВ», робота якої спрямована на вирішення нагальних проблем харчової галузі і переробної промисловості завдяки конструктивному діалогу між виробниками та науковцями.
В перший день роботи конференції на засіданні виступили завідувач кафедри Жигунов Дмитро Олександрович, д.т.н., проф. з доповіддю на тему “Борошно. Показники якості українського борошна у 2022/23 м.р.” та доцент Хвостенко Катерина Володимирівна, яка проходить стажування в Дослідницькому інституті харчової інженерії Політехнічного університету Валенсії, та в своїй доповіді “Protein-rich snacks for the kids: issues, perspectives and effective approaches for their development” підняла проблематику підвищення харчової цінності снеків для дітей, розповіла про сумісні з науковцями Іспанії (м. Валенсія) наробки щодо її вирішення. 
MyCollages (4)
MyCollages (5)