7 та 8 березня на кафедрі були проведені майстер-класи для школярів ліцею 117, м. Одеса по виготовленню кейк-попсів, трендового десерту у молоді. Під час проведення майстер-класів у школярів була можливість поспілкуватися зі студентами різних курсів ОП «Технології хліба, кондитерських , макаронних виробів та харчоконцентратів» та поставити питання щодо майбутнього навчання. При спілкуванні наші студенти поділилися досвідом навчання та розповіли про дисципліни, які вивчають.
Головною особливістю майстер-класу є можливість кожному школяру створити свій унікальний кондитерський виріб, проявити фантазію та втілити найоригінальніші ідеї.
Якщо Ви – молодий, амбітний , майбутній власник пекарні або кондитерської, відвідайте наші майстер-класи і ми навчимо виробництвам найсучасніших кондитерських виробів світу!