Конференція «Кондитерський бізнес-2025»

3 вересня у Києві відбулася традиційна конференція «Кондитерський бізнес-2025», що стала платформою для зустрічі ключових гравців солодкого ринку. За ініціативи Marko Pack Agency, подія зібрала професіоналів галузі — від виробників і постачальників до рітейлерів і партнерів — для живого спілкування, обміну інноваційними ідеями та обговорення успішних практичних кейсів.

Учасники конференції зосередилися на ключових трендах, які сьогодні визначають розвиток кондитерського бізнесу. Вони охопили широкий спектр питань, від технологій та інгредієнтів до фінансових та кадрових викликів. Зокрема, обговорювалися такі важливі теми:

  • Нормативно-правові питання: основи регулювання гнучкого пакування в Україні та світі.
  • Інновації та інгредієнти: тренди смаку, які впливають на продажі, “розумні” інгредієнти 2025 року, а також інноваційні рішення у сфері рослинних жирів та альтернатив какао-маслу. Окрему увагу приділили використанню функціональних грибів як суперфуду.
  • Стан ринку: аналіз поточного стану та перспектив українського ринку борошна, ринок кондитерських виробів та тенденції споживання, ринок цукрозамінників.
  • Фінанси та технології: обговорення фінансових і грантових можливостей для бізнесу в умовах війни, а також презентація сучасних технологій пакування та комплексних виробничих ліній.

Одним зі спікерів конференції була професор кафедри Коркач Г.В., яка представила доповідь на тему “Теоретичні та практичні аспекти використання цукрозамінників у технології борошняних кондитерських виробів”. Захід став ефективною платформою для обміну досвідом з виробниками продукції, що дозволило встановити нові партнерські зв’язки та в майбутньому розширити можливості для проходження практики нашими студентами.

5371035656995862613