Каталог вибіркових освітніх компонентів
для СВО магістр спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»
№ з/п | Назва освітнього компоненту | Кількість кредитів ЄКТС | Посилання на силабус |
1 | 2 | 3 | 4 |
1 семестр (9 кредитів) | |||
1 | Охорона праці та цивільний захист в галузі | 3,0 | https://www.lifesafety.ontu.edu.ua/uk/site/courses-and-programs
|
2 | Теоретичні і практичні проблеми в технологіях хлібопекарської, кондитерської, макаронної і харчоконцентратної галузей | 6,0 | |
3 | Промисловий інжиніринг підприємств галузі з основами автоматизованого проектування | 6,0 |
|
4 | Менеджмент якості та управління інноваціями | 3,0 | http://marketing.ontu.edu.ua/wp-content/uploads/sites/29/2024/03/SILABUS-Menedzhment-yakosti-ta-upravlinnya-innovatsiyami2024-dlya-181.pdf |
5 | Маркетинг та бізнес-планування | 3,0 | http://marketing.ontu.edu.ua/wp-content/uploads/sites/29/2024/06/Marketing-ta-BP-2023.pdf |
6 | Хімічний склад харчової сировини та продуктів харчування | 3,0 | http://foodchem.ontu.edu.ua/wp-content/uploads/sites/30/2022/12/Silabus-him-sklad_2024-CHerno.pdf |
7 | Комплексна практика
|
9,0 | |
2 семестр (14 кредитів) | |||
8 | Технологічний інжиніринг підприємств хлібопекарської, кондитерської, макаронної і харчоконцентратної галузей | 4,0 | |
9 | Дизайн новітніх видів борошняних, кондитерських виробів і харчоконцентратів
|
7,0 | |
10 | Моделювання та розробка новітніх борошняних, кондитерських виробів і харчоконцентратів | 3,0 | |
11 | Методика викладання у закладах вищої освіти | 3,0 | |
12 | Спеціальні технології борошняних, кондитерських виробів і харчоконцентратів
|
7,0 | |
13 | Сучасні методи сенсорного аналізу | 4,0 | http://surl.li/fiktm |
14 | Акредитація випробувальних лабораторій та сертифікація випробувань | 4,0 | http://foodchem.ontu.edu.ua/wp-content/uploads/sites/30/2022/12/Silabus_Akrekditatsyya-vip.-labor-Naumenko.pdf |
15 | Комплексна практика | 14,0 |