Каталог вибіркових освітніх компонентів

Каталог вибіркових освітніх компонентів

для СВО магістр спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»

 

№ з/п Назва освітнього компоненту Кількість кредитів ЄКТС Посилання на силабус
1 2 3 4
1 семестр (9 кредитів)
1 Охорона праці та цивільний захист в галузі 3,0 https://www.lifesafety.ontu.edu.ua/uk/site/courses-and-programs

 

2 Теоретичні і практичні проблеми в технологіях хлібопекарської, кондитерської, макаронної і харчоконцентратної галузей 6,0  
3 Промисловий інжиніринг підприємств галузі з основами автоматизованого проектування 6,0  

 

4 Менеджмент якості та управління інноваціями 3,0 http://marketing.ontu.edu.ua/wp-content/uploads/sites/29/2024/03/SILABUS-Menedzhment-yakosti-ta-upravlinnya-innovatsiyami2024-dlya-181.pdf
5 Маркетинг та бізнес-планування 3,0 http://marketing.ontu.edu.ua/wp-content/uploads/sites/29/2024/06/Marketing-ta-BP-2023.pdf
6 Хімічний склад харчової сировини та продуктів харчування 3,0 http://foodchem.ontu.edu.ua/wp-content/uploads/sites/30/2022/12/Silabus-him-sklad_2024-CHerno.pdf
7 Комплексна практика

 

9,0  
2 семестр (14 кредитів)
8 Технологічний інжиніринг підприємств хлібопекарської, кондитерської, макаронної і харчоконцентратної галузей 4,0  
9 Дизайн новітніх видів борошняних, кондитерських виробів і харчоконцентратів

 

 

7,0  
10 Моделювання та розробка новітніх борошняних, кондитерських виробів і харчоконцентратів 3,0  
11 Методика викладання у закладах вищої освіти 3,0  
12 Спеціальні технології борошняних, кондитерських виробів і харчоконцентратів

 

7,0  
13 Сучасні методи сенсорного аналізу 4,0 http://surl.li/fiktm
14 Акредитація випробувальних лабораторій та сертифікація випробувань 4,0 http://foodchem.ontu.edu.ua/wp-content/uploads/sites/30/2022/12/Silabus_Akrekditatsyya-vip.-labor-Naumenko.pdf
15 Комплексна практика 14,0