2022
Каталог вибіркових освітніх компонентів для освітньо-професійної програми “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів” (СВО – Бакалавр)
Каталог вибіркових освітніх компонентів для освітньо-професійної програми “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів” (СВО – Магістр)
2023
Каталог вибіркових освітніх компонентів для освітньо-професійної програми “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів” (СВО – Бакалавр)
Каталог вибіркових освітніх компонентів для освітньо-професійної програми “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів” (СВО – Магістр)
2024
Каталог вибіркових освітніх компонентів для освітньо-професійної програми “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів” (СВО – Бакалавр)
Проєкт каталогу вибіркових освітніх компонентів для освітньо-професійної програми «Технології зберігання і переробки зерна» (СВО – Бакалавр)
Каталог вибіркових освітніх компонентів для освітньо-професійної програми “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів” (СВО – Магістр)
Проєкт каталогу вибіркових освітніх компонентів для освітньо-професійної програми «Технології зберігання і переробки зерна» (СВО – Магістр)