Другий день роботи щорічної Міжнародної науково-практичної конференції «ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ І КОМБІКОРМІВ»

25 вересня, на другий день роботи щорічної Міжнародної науково-практичної конференції «ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ І КОМБІКОРМІВ», розглянуто науково-практичні основи виробництва і реалізації комбікормів, стабільність кількісно-якісних результатів сортового помелу та інші проблемні питання зернопереробної галузі. (http://foodconf.ontu.edu.ua/poryadok-roboti-konferentsiyi/).
Також були представлені доповіді, присвячені сталому розвитку хлібопекарської галузі, зокрема використанню різних продуктів переробки насіння конопель в хлібопекарському виробництві, що дозволить урізноманітнити асортимент і підвищити харчову цінність  стратегічно важливого продукту – хліба, розглянуто проблему забезпечення населення продуктами з високим вмістом цінного за складом білку, методики визначення його якості, особливості маркування продукції. 
Слайд1 Слайд2 Слайд3