15 лютого відбувся День відкритих дверей, на якому гості мали можливість не лише ознайомитися зі спеціальностями, освітніми програмами ОНТУ, а і власноруч прикрасити пряники-валентинки. Майбутні абітурієнти та їхні батьки також мали можливість продегустувати різні пастило-мармеладні вироби, відгадати, які, на їх думку, інгредієнти потрібні для їх приготування, та спробувати на смак бельгійський шоколад. Також було багато охочих дізнатися про виробництво шоколаду, особливості вирощування і оброблення чайного листа та кавових зерен, що саме зумовлює різний смак і аромат напоїв – кави та чаю. Співробітники кафедри з радістю відповідали на всі запитання щодо “таємниць” виробництва солодощів та напоїв, особливостей вступу і навчання у нас.