КОЛОКВІУМ НАУКОВОЇ ШКОЛИ
«Розробка нових ресурсозберегаючих технологій виробництва хлібопродуктів і кондитерських виробів»
31 травня о 13-00 у змішаному форматі
ауд. Б-102
Zoom: 864 822 6451
Pass: 31052023
https://us04web.zoom.us/j/8648226451?pwd=CDaFbKvCmS61AZcfovO5od15fRsaXC.1
ТЕМА “Новітні тренди розвитку та стан зернопереробної промисловості України”
1.Історія наукової школи
Дмитро ЖИГУНОВ, Ольга МАКАРОВА
2.Ринок зерна пшениці в умовах євроінтеграції. Показники якості, селекція та переробка
Дмитро ЖИГУНОВ
3.Борошно для професіоналів від ТД «ЕЛЬДОРАДО». Наука і виробництво
Богдан ЧИГИРИН, технолог-розробник
4.Цільнозмелене борошно. Технологія та показники якості
Денис МАРЧЕНКОВ, ЗВО «доктор філософії», Наталья ХОРЕНЖИЙ
5.HACCP для зернопереробного комплексу
Олександр СМИРНОВ, в.о. директора ТОВ МНС ГРУП, Ольга ВОЛОШЕНКО
6.Сучасні технології виробництва круп і пластівців
Сергій СОЦ
7.Технологічне обладнання і технології очищення та переробки зерна від ТОВ «ОЛИС»
Микола МУЗИКА, технолог
8.Особливості нуту як круп’яної культури
Ігор КУСТОВ, Юрій ЧУМАЧЕНКО
9.Обговорення ОПП «Технології зберігання і переробки зерна»,
спец. 181 “Харчові технології”