Посада – завідувачка лабораторії
Диплом про освіту – рівень магістр, назва спеціальності “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів”, Одеська національна академія харчових технологій, 2011 р.
Проводить лабораторні роботи.
Викладає освітні компоненти «Технологія макаронного виробництва», «Технологія кондитерського виробництва», «Технологія хлібопекарського виробництва», “Технології харчових виробництв (технологія цукрового виробництва)”, “Технології харчових виробництв (Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів)”, “Контроль якості, безпека та екологія в галузі (НАССР і GMP) “, (СВО «Бакалавр»); “Науково-дослідна робота”, “Дизайн новітніх видів борошняних, кондитерських виробів і харчоконцентратів” (СВО “Магістр”).
Результати розробок та запропоновані технології апробовано у промислових умовах, впроваджено на різних за потужністю підприємствах галузі та впроваджено в навчальний процес.
Керівник гуртка технолога-початківця «Лабораторія смаку»
Кар’єрний шлях:
- навчання в Одеській національній академії харчових технологій (2006-2011 рр)
- старший лаборант кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів (2011-2020 рр)
- навчання в аспірантурі (2013-2024 рр)
- завідувач лабораторії кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів ( з 2020 року дотепер)
- куратор групи (з 2022 року дотепер)
- асистент кафедри технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів (за сумісництвом з 2023 року дотепер)
Сфера наукових інтересів:
Удосконалення технології борошняних виробів на основі раціонального використання олійних, зернових культур
Наукові дослідження відзначено: дипломом ІІ ступеню за участь у постерній сесії Annual internatsional scientific-practical conference “Food and feed tecnologies”
Результати розробок та запропоновані технології апробовано у промислових умовах, впроваджено на підприємствах галузі малої потужності, впроваджено в навчальний процес при викладанні дисциплін, висвітлено у 9 наукових публікаціят та наукових конференціях різного рівня. За матеріалами досліджень отримано патенти №67466 від 04.07.2011, № 89408 від 25.04.2014, №145180 від 26.11.2020, №145181 від 26.11.2020, № 145313 від 25.11.2020, № 151687 від 01.09.2022, подано заявку на патент № u2023 05554 від 20.11.2023.
Участь у проведенні тренінгів «Оцінка та коригування хлібопекарських властивостей зерна та борошна»
Виконавець держбюджетної науково-дослідної роботи ПНДЛ НДІ 3-18П (№держреєстрації 0118U000239).
Участь у проведенні науково-дослідної роботи магістрів та підготовці роботи «Удосконалення технології кексів на дріжджах на основі використання вторинних продуктів переробки рослинної сировини» до участі у Всеукраїнському конкурсі студентських робіт зі спеціальністю «Харчові технології» 2020 рік (робота зайняла ІІ місце).
Підвищення кваліфікації:
ТОВ “Одеський хлібозавод №4” лютий-березень 2023 р.
ДП “Агмінтест” вересень-листопад 2023 р.
Вища школа педагогічної майстерності (з 2023 року дотепер)
Вебінари від НТБ ОНТУ; компанії Mühlenchemie «Підвищення хлібопекарських і поживних властивостей борошна», «20 березня – Міжнародний день борошна», «Поліпшення якості макаронних виробів»; МХП «Освітній тиждень в рамках MHP Innovation Lab”; Lesaffre Україна; Elsevier Ukraine, Scientific publications,
Всеукраїнський проєкт з розвитку співпраці бізнесу та освіти “Uni-Biz Bridge” від UGEN; Всеукраїнська онлайн-конференція від Genesis «Інтерактивне навчання. Результати наймасштабнішої співпраці ІТ-бізнесу та освіти 2022», Всеукраїнський онлайн семінар «Цифрові інструменти Google для науковців», курс «Цифрові інструменти Google для освіти», курс лекцій на тему: «Зміни в патентному законодавстві України та особливості захисту розробок», цикл відкритих лекцій д.б.н, професора Левицького А.П. на тему: «Актуальні проблеми харчування людей і годівлі тварин», онлайн-уроки від «Школи крафтових та кондитерських виробників», онлайн-зустріч з представниками програми мені Фулбрайта, круглий стіл “Зменшення споживання солі, цукру, насичених та трансжирів: тренди та перспективи”, Міжнародна осіння школа Жана Моне, стартап Agrifood startup workshop, практикум підвищення кваліфікації Науково-технічної бібліотеки, що підтверджено сертифікатами.