День кафедри технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів

У теплій і дружній атмосфері відбулося святкування Дня кафедри технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів Одеського національного технологічного університету. Захід об’єднав студентів, викладачів та випускників різних років, створивши простір для спілкування, обміну досвідом та приємних спогадів.

У програмі святкування були проведені,  здобувачами освіти, веселі та повчальні вікторини, підготовлені цікаві факти про продукти зернопереробної, хлібопекарської та кондитерської галузей та пограли у відому гру “Правда чи брехня”.

Також, важливою частиною заходу стали Ювілейні читання, присвячені 145-річчю з дня народження Гіршсона В.Я. та 165-річчю з дня народження Вейнштейна Г.Е.

Святкування Дня кафедри стало ще одним підтвердженням того, що технології зернових продуктів, хлібопекарського та кондитерського виробництв — це не лише наука і виробництво, а й творчість, згуртованість і любов до своєї справи.

photo_5278751154995589393_w

Зображення2 Зображення3 Зображення1