14 квітня здобувачі 3 курсу СВО Бакалавр освітньої програми “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів” у рамках вивчення освітнього компоненту «Технологія кондитерського виробництва з КР», взяли участь у виїзній лабораторній роботі, яка проходила у виробничих умовах пекарні-кондитерській «Esperer».
Під час лабораторного заняття студенти мали змогу:
- ознайомитися з організацією виробничого процесу на реальному підприємстві;
- наочно побачити етапи виготовлення кондитерських виробів;
- взяти участь у формуванні та декоруванні продукції;
- дізнатися про сучасне обладнання, що використовується для приготування виробів.
Особливо зацікавила студентів розповідь власника-технолога пекарні-кондитерської, під час якої Єнгібарян Віктор Гарнікович поділився зі студентами власним досвідом, тонкощами ведення бізнесу, детально розповів про особливості технологічного процесу, власні інноваційні підходи, а також відповів на численні запитання присутніх.
Доцент кафедри Котузаки Олена Миколаївна акцентувала увагу здобувачів на важливості дотримання санітарно-гігієнічних вимог, контролю якості сировини та готової продукції.
Такі заходи є надзвичайно важливими для поглиблення практичних знань студентів, формування фахових навичок та знайомства з умовами роботи на підприємствах галузі різної потужності.
Дякуємо власнику пекарні-кондитерської «Esperer» Єнгібаряну Віктору за співпрацю та можливість набуття практичних навичок і досвіду роботи у виробничих умовах!