Міжнародна спеціалізована науково-практична конференція

20-21 вересня 2023 р. викладачі кафедри прийняли участь у Міжнародних спеціалізованих науково-практичних конференціях «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», що відбулися на базі Національного університету харчових технологій м. Київ. Засідання даних заходів були присвячені вирішенню актуальних питань хлібопекарської та кондитерської галузей, проблемам розширення асортименту, в тому числі удосконаленню технологій, розробки нових збагачених і корисних продуктів на сучасному ринку в умовах військового стану. З усними доповідями від кафедри виступили д.т.н., професор, зав. кафедрою Жигунов Д.А. «Якість зерна та борошна. Показники та методи контролю в умовах Євроінтеграції» та к.т.н., доц. Котузаки О.М. «Використання зернової глюканвмісної сировини в технології піноподібних борошняних кондитерських виробів».

MyCollages (4)