19 червня на кафедрі «Технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів» почала роботу Екзаменаційна комісія по захисту кваліфікаційних робіт бакалаврів

19 червня на кафедрі «Технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів» почала роботу Екзаменаційна комісія по захисту кваліфікаційних робіт бакалаврів. На захист представлена міжкафедральна комплексна кваліфікаційна робота здобувачів трьох ОПП: «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», «Підприємництво і торгівля, товарознавство та експертизав митній справі». Роботу на тему «РОЗРОБКА, ТЕХНОЛОГІЧНА ЕКСПЕРТИЗА ТА ОЦІНКА ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ПРИВАБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЇ ПАСТИЛО-МАРМЕЛАДНИХ ВИРОБІВ НА КОНДИТЕРСЬКОМУ ПІДПРИЄМСТВІ В М.ЖМЕРИНКА» виконали здобувачі: Кравчук Д. (керівник Коркач Г.В.), Даценко А. (керівник Антіпіна О.О.), Гладчук Д. (керівник Карпінська А.В.). Також кафедральна комплексна кваліфікаційна робота «Впровадження технологій карамелі та борошняних виробів на кондитерському підприємстві в м. Городище»  – Кулікова А.  та Щербина С. (керівник Котузаки О.М.) і роботи здобувачів Бородій А. та Петуха К. (керівник Гордієнко Л.В.). Вітаємо здобувачів з успішним захистом!
Слайд2

Слайд1Слайд3Слайд4