Екзаменаційна комісія №32 по захисту кваліфікаційних робіт здобувачів СВО «Бакалавр» по хлібопекарському, кондитерському, макаронному та харчоконцентратному виробництву зі спеціальності 181 „Харчові технології” почала свою роботу 21 червня 2023 року.
Відбувся захист комплексного міжкафедрального проєкту двох кафедр – «Технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів» та «Управління бізнесом», спрямований на будівництво кондитерського підприємства з обгрунтуванням економічної ефективності будівництва.
Також були представлені кваліфікаційні роботи по проєктуванню харчоконцентратного підприємства по випуску продукції профілактичного харчування та будівництва кондитерських фабрик з цукерковим, борошняним та карамельним цехами.
Здобувачі виконали і захистили кваліфікаційні роботи на високому рівні. Екзаменаційна комісія вітає з успішним захистом!